Joomla template

Izdelamo template za Joomla CMS, ki je lahko popolnoma unikaten. Po dogovoru tudi prilagodimo polja za urejanje vsebine, izboljšamo uporabniško izkušnjo z javascript frameworki in poskrbimo za optimizacijo.

Joomla template

Na spletu obstaja ogromno brezplačnih grafičnih predlog za odprtokodne sisteme. Pa bi si želeli, da si vaša Joomla spletna predstavitev deli podobo z mnogimi drugimi? Obiskovalec si bo zapomnil tisto spletno stran, ki bo nanj naredila dober vtis in bo izstopala iz povprečja.

Pri nas lahko naročite izdelavo unikatnega Joomla template-a, s katerim bo vaša stran zares izstopala!

S pomočjo komponent za gradnjo vsebine lahko naši programerji v Joomlo prenesejo kakršnokoli obliko. Možnosti so praktično neomejene.

Še nimate oblikovalca za spletno stran? V naši ekipi sodelujejo vrhunski oblikovalci, ki so se večkrat izkazali na področju spletnega oblikovanja. Z njihovo pomočjo boste lahko postavili lično in uporabno spletno podobo vašega podjetja.

Če že imate lastnega oblikovalca, vam lahko pomagamo z razrezom grafične predloge (PSD to HTML) in postavitvijo vnosnih polj za urejanje vsebine. Uporabniško izkušnjo izboljšamo z uporabo skriptnih knjižnic (npr jQuery, prototype.js). Pri nas izdelane predloge so že pripravljene na optimizacijo in upoštevajo web standarde. S testiranjem je enoten izgled strani zagotovljen v vseh širše uporabljenih brskalnikih.

Cene razreza grafičnih predlog se pričnejo pri 90€. Oblikovanje celotne spletne strani je po dogovoru z našimi oblikovalci.

Pošljite povpraševanje.


Kako lahko sam pridem do Joomla template-a?

  • Uporabite že narejene grafične predloge, ki jih dobite na spletu brezplačno
    (hint: Free Joomla Templates).
  • Poiščite generator Joomla predlog, kot je npr Artisteer.

Povpraševanje

Povprašajte za pomoč pri izdelavi vaše spletne strani na osnovi Joomla CMS!

Povpraševanje >> Joomla pomoč

Projekt izvaja

Lampret.net,
Marko Lampret s.p.
Modrej 1H
5216 Most na Soči

G: 041 473 637
E: marko@lampret.net

V sodelovanju s priznanimi oblikovalci, fotografi in programerji. Izdelujemo tudi spletne strani na drugih platformah.

Lampret.net - izdelava spletnih strani

Joomla page shadow
Računovodstvo | Izdelava spletnih strani na Joomla CMS | marko@lampret.net | G: 041 473 637 © Lampret.net, kreativne informacijske rešitve, 2011www.Joomlapomoc.si is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.